1.Ședințe foto

Ședințe foto individuale

Adună-ți gașca de prieteni și haide să realizăm împreună cele mai frumoase amintiri. Realizăm ședințe individuale în peste 50 de locații dintre cele mai inedite, cu tematici care să îți pună în evidență pasiunea, stilul sau atitudinea. Îți facem cunoștință de asemenea cu Pixel One, un spațiu pentru shooting-uri creative, destinat exclusiv clienților Fplus.

Ședințe foto de grup

Vom realiza aceste ședințe foto la școală, în uniformă sau casual într-o locație secretă.

Ședință foto de diplomă

Fotografiile de diplomă nu mai sunt plictisitoare. Realizăm un shooting de diplomă inedit în spațiul creativ Pixel One. Îți oferim de asemenea, fotografiile printate, fără o limita de bucăți. Yep, câte doreșți, atâtea îți prințăm.

Ședința foto 360

Viitorul este acum. Îți realizăm o ședință foto cu toată clasa la 360°. Poți să retrăiești momentul cu aceeași intensitate, în același fel, pentru totdeauna.

Editare

Edităm toate fotografiile realizând corecțiile de tipul contrast, luminozitate sau  profil de culoare. De asemenea, edităm la un nivel profesional fotografiile din albumul Classbook. Da, scoatem cabluri și punem copaci.

Predare

​Nu trebuie să aștepți până la finalul anului școlar să primești fotografiile. Imediat ce sunt finalizate de editat ți le predăm online. Astfel, fotografiile tale sunt în siguranță și le ai disponibile de pe orice device, pentru o perioadă nelimitată.

company.

2.Classday

Prin acest eveniment ne dorim să îți oferim o experiență completă alături de echipa Fplus. Realizăm fotografii în 13 locații diferite cu 5 tematici diferite: Nature belief, City vibes, Industrial mood, Interior design și Pixel One. Îți promitem că nivelul de fun o să fie la maximum.

3.Festivitate și banchet

Suntem alături de tine și îți surprindem emoțiile și bucuria absolvirii dar și euforia din timpul banchetului. Putem să îți oferim fotografii sau filmare la festivitate și fotografii sau filmare la banchet. De asemenea, la banchet îți realizăm și o ședință foto individuală și o ședința foto de grup. Pentru a retrăi momentele în același ritm cu anul 2020, îți realizăm un aftermovie cinematic.

Iar pentru că știm cât de mult prețuiești timpul, te scăpăm de grija organizării festivității și a banchetului. Prin colaborarea cu prietenii de la Absolvire de la A la Z, îți oferim o experiență inedită și de neuitat. Limuzină, covor roșu, șampanie sau Magic Mirror sunt doar câteva dintre serviciile pe care ți le putem oferi.

4.Albume photobook

Ți-am pregătit 3 dimensiuni de albume photobook. Poți să îți alegi dacă le doreșți printate pe hârtie foto Glossy sau Silk Matte. Poți să îți alegi coperta Hardcover personalizată cu fotografia ta sau cu oricare dintre cele 13 culori de piele ecologică disponibile. Pentru fiecare album îți oferim o husă premium, de catifea. Prețuim valoarea sentimentală a unui album printat însă ne-am adaptat generației Z. Tocmai de aceea, pe lângă albumul printat îți oferim și albumul în format digital. A, și să nu uităm, poți să optezi pentru un design Clasic, cu 1 sau 3 fotografii cu tine și cu fiecare coleg sau pentru un design Supreme unde poți să îți alegi până la 100 de fotografii din toate ședințele foto realizate.

5.Fotografii printate

Aducem industria de printing la picioarele tale. Putem să îți oferim fotografii de orice dimensiune, de la 9/13 cm, 10/15 cm, A5, A4 sau A3 la fotografii supradimensionate de 30 x 90 cm.

6.Sonete

Am reinventat sonetele, sau promoțiile, după cum mai sunt numite. Putem să îți oferim peste 50 de modele de sonete, personalizate cu numele colegilor, numele profesorilor, replici amuzante, citate sau orice alt text pe care îl consideri reprezentativ.

7.Produse personalizate

Am creat un shop special pentru tine. Da, aici putem să îți personalizăm tricouri, stickere, insigne, postere, caiete, calendare. Practic, putem să transformăm orice lucru pe care se poate printa într-un obiect personal și cu suflet.

8.Organizare și documente

Manager de proiect

Colaborarea cu Fplus va fi gestionată de un manager de proiect. Este acea persoană care organizează toată situația, unește toate punctele și răspunde la toate întrebările. De asemenea este acea persoană care se va ocupa de programarea ședințelor foto și se va asigura că totul decurge conform planului.

Grafic designer

​Un graphic designer se va asigura că toate produsele pe care le doreșți personalizate o să fie inimaginabil de reușite. Se va ocupa de asemenea de machetarea albumelor și îți va oferi consultanță în alegerea celor mai reușite cadre pentru albumul tău Classbook.

Garanția predării și garanția calității

Considerăm aceaste garanții ca fiind foarte importante pentru tine. Oferim garanție lifetime la albumele foto. De asemenea, dacă nu sunt predate conform datelor stabilite de comun acord, ne obligăm contractual să îți predăm atât albumele cât și să îți restituim toată suma achitată.

Contracte individualizate

Nu avem nici o limită cu privire la alegerea pachetelor Classbook. Datorită unui contract individualizat, fiecare poate să își aleagă pachetul Classbook dorit iar dacă nici asta nu este de ajuns, fiecare poate să își personalizeze pachetul Classbook cu numărul dorit de ședințe foto, albume, fotografii printate sau alte produse.

9.ThanQ

​Oferim tuturor clienților noștri un pachet cu reduceri la diferite produse și servicii de peste 2000 de lei. Sunt reduceri la servicii de make-up sau hairstyle. Reduceri la cărți, la servicii de print, xerox, reduceri la florării. Sunt chiar și reduceri la caricaturi sau portrete. Sau la diferite cafenele și restaurante.

10.Fplusparty

Haide să dăm viață la #unforgettable și #tasteoftime. Acest party este o tradiție în rândul clienților, pardon, prietenilor noștri. Anul acesta va fi ediția cu numărul 8. Îți promitem că ne vom distra și că va fi memorabil.